توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند رقم خورد؛

کسب مقام سوم مسابقات تنیس روی میز المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۹۴۴۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشجویان دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام سوم مسابقات تنیس روی میز در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور شدند.
کسب مقام سوم مسابقات تنیس روی میز المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، افسانه حسن‌نژاد و سیده رضوانه رضوی دانشجویان دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام سومی مسابقات تنیس روی میز شدند. گفتنی است؛  افسانه حسن‌نژاد دانشجوی دانشگاه بیرجند به اردوی تیم ملی دانشجویی( انتخابی مسابقات جهانی) دعوت شد.
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور تیرماه جاری در دانشگاه تبریز برگزار شد.
مربیگری تیم تنیس دوبل دانشگاه برعهده پرویش شیرزایی و  سرپرست آن حمیده مرکی بود.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه کسب این مقام ارزشمند را به اعضای تیم تبریک گفته و موفقیت های روز افزون را برایشان آرزومند است.