روز سوم آزمون سراسری ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۹۲۹۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
همزمان با سومین روز آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۵۶۳ داوطلب امروز جمعه ۱۰ تیرماه در گروه آزمایشی علوم تجربی در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
روز سوم آزمون سراسری ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با سومین روز از  برگزاری آزمون سراسری سال 1401 تعداد 2563 داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی شامل 1707 داوطلب زن و 856 داوطلب مرد در حوزه‌‌های آزمونی دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
همزمان با برگزاری آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی، دکتر لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند از روند برگزاری این آزمون در دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
بیشترین داوطلبان آزمون سراسری  سال 1401 به گروه آزمایشی علوم تجربی تعلق دارد که در این گروه آزمایشی امروز  ۵۷۴ هزار و ۷۵۱ داوطلب در سراسر کشور به رقابت پرداختند.
آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ از روز چهارشنبه ۸ تیر با آزمون گروه آزمایشی هنر آغاز شده است و در ادامه آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در روز پنجشنبه ۹ تیر برگزار شد، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی امروز جمعه ۱۰ تیر و آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در روز شنبه ۱۱ تیر برگزار می‌شود.

آخرین ویرایش۱۰ تیر ۱۴۰۱