در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

نشست هیأت اندیشه ورز حوزه اطلاع‌رسانی

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۱۹۱۵۸ اخبار ستادی
نشست هیأت اندیشه ورز حوزه اطلاع‌رسانی با حضور تعدادی از مدیران منتخب روابط عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی استان صبح امروز دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
نشست هیأت اندیشه ورز حوزه اطلاع‌رسانی

به گزارش روابط عممومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست هیأت اندیشه ورز حوزه اطلاع‌رسانی به منظور توسعه و تعامل هر چه بیشتر دستگاه‌‌های اجرایی و هماهنگی برای برگزاری مراسم نکوداشت پروفسور معتمد‌نژاد روز دوشنبه 30 خرداد 1401 در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این جلسه مسئولان کمیته‌‌های اجرایی، تشریفات، علمی و آموزشی، اطلاع‌رسانی و تبلیغات معین شدند و براین اساس مسئولیت کمیته علمی و آموزشی مراسم نکوداشت پروفسور معتمدنژاد برعهده دانشگاه بیرجند خواهد بود. این مراسم نکوداشت در آذرماه جاری توسط استانداری خراسان جنوبی و با همکاری تعدادی از دستگاه‌های اجرایی استان برگزار می‌شود.