نشریه علمی تخصصی "مدیریت سبز و توسعه" از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دریافت کرد

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۴ کد : ۱۹۱۴۷ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
اولین نشریه تخصصی و دانشگاهی در حوزه مدیریت سبز با عنوان "مدیریت سبز و توسعه" با همکاری شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه و گروه آموزشی جغرافیا در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مجوز انتشار دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشریه علمی تخصصی "مدیریت سبز و توسعه" با همکاری شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه و گروه آموزشی جغرافیا در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بعنوان اولین نشریه تخصصی و دانشگاهی در حوزه مدیریت سبز با رویکرد میان رشته‌ای از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دریافت کرد. نشریه مذکور به دنبال انتشار گزارش آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی به صورت مقاله، خلاصه کتاب و خلاصه گزارش عملکرد دستگاه ها در حوزه مدیریت سبز در قالب دو فصلنامه الکترونیکی و چاپی است.
دکتر محمد حجی پور عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه بیرجند مدیر مسئولی این نشریه تخصصی را بر عهده دارد.
سایت این نشریه نیز به‌زودی در دسترس قرار خواهد گرفت و اولین شماره نشریه تا پایان تابستان منتشر خواهد شد.