در قالب طرح اراسموس پلاس انجام شد؛

اعزام دو عضو هیأت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بیرجند به کشور لهستان

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۰۳۲ اخبار ستادی
در قالب طرح اراسموس پلاس دو عضو هیأت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بیرجند به کشور لهستان اعزام شدند.
اعزام دو عضو هیأت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه بیرجند به کشور لهستان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سعید ایل بیگی و دکتر محمد یوسفی اعضای هیأت علمی گروه علوم ورزشی در یک فرصت مطالعاتی به مدت 2 هفته در قالب طرح اراسموس پلاس، جهت برگزاری دوره آموزشی و تبادلات علمی و پژوهشی عازم کشور لهستان به میزبانی دانشگاه پیلسودسکی (Jozef pilsudski university of physical education) شدند.
دکتر ایل بیگی گفت: در این سفر از دانشگاه تربیت بدنی ورشو AWF بازدید به عمل آوردند. در این بازدید جلساتی با حوزه‌های ریاست، مسئول روابط بین الملل و پژوهشی و آموزشی دانشگاه برگزار شد و دو موضوع با عنوان Exersice training and biomechanical parameters in  neruromuscular disorders و Clinical gait analysis  برای اساتید و دانشجویان ارائه شد. در پایان امکانات آزمایشگاهی این دانشگاه نیز مورد مشاهده قرار گرفت.