برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه «س» در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۸۸۴۸ اخبار دانشکده‌ها
جشن ولادت حضرت معصومه «س» در جوار مزار شهدای گمنام دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه «س» در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با فرارسیدن اول ماه ذی‌القعده سالروز میلاد حضرت معصومه(س) مراسم جشن و شادی در جوار مزار دو شهید گمنام مسجد حضرت ولی عصر«عج» به همت هیات محبان الرضا «ع» دانشکده کشاورزی سه شنبه 10خردادماه 1401 بعداز نماز جماعت مغرب و عشاء برگزارشد.
در این محفل  حجت الاسلام و المسلمین حیدری پیرامون کرامت حضرت معصومه «س» کریمه اهل بیت علیهم السلام نکاتی را بیان نمود ودر ادامه به تفاوت های فردی دختران با پسران  مطالبی یادآورشد گفت شناخت و آگاهی این تفاوت ها درحفظ سلامت خانواده و جامعه ضروری و لازم است.
مولودی خوانی جناب آقای سالاری و تکریم از دختران شرکت کننده در نماز جماعت با اهدای کارت تبریک، ساق دست و نبات تبرکی آستان قدس رضوی، از جمله برنامه‌های این محفل بود.