با همکاری دانشگاه بیرجند انجام شد؛

برگزاری مدرسه بهاره “یک قدم فراتر از دانشگاه”

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۰ کد : ۱۸۸۴۲ اخبار ستادی
برگزاری مدرسه بهاره “یک قدم فراتر از دانشگاه” توسط دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری مدرسه بهاره “یک قدم فراتر از دانشگاه”

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین روز از مدرسه بهاره با حضور دکتر ابوالفضل اکبرپور، سرپرست معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری و دکتر زهرا کیانی، معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید. در این برنامه، دکتر کیانی و دکتر اکبرپور از مجموعه مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند، ‌ساختمان‌های مانا، بازدید داشته و در راستای اجرای پروژه‌های مشترک میان دانشگاهی و بهره برداری از پتانسیل هر دو دانشگاه تصمیماتی گرفته شد.
موضوع روز دوم این مراسم علوم داده و کامپیوتر بوده و با تدریس جواد اطهری نژاد (تولید محتوا)، کامران حاتمی (Gamification) و دکتر محمد شفیعی (هوش مصنوعی) برگزار شد.