اعزام دانشجویان دانشگاه بیرجند به مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی منطقه ۹ کشور

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۸۸۲۹ اخبار ستادی
مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسات آموزش عالی منطقه ۹ از ۱۰ خرداد لغایت ۱۲ خرداد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش  روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دانشجویان دانشگاه بیرجنددر مسابقات ورزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور برای کسب مدال رنگی به رقابت می‌پردازند.
این  مسابقات ورزشی به میزبانی خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد و در رشته‌های دوومیدانی، شنا و کشتی برگزار می‌شود.
از دانشگاه بیرجند، آراد آزادباش و افشین رخشانی به مربیگری رامین رحمانپور در رشته شنای مسابقات قهرمانی ورزشی دانشگاهها و موسات آموزش عالی منطقه 9 کشور هنرنمایی می‌کنند.
در رشته کشتی این رویداد ورزشی محمدرضا نور محمدی در وزن ۵۷ کیلوگرم و ابوالفضل حسن زاده در وزن ۷۴ کیلوگرم با مربیگری مسعود سروری روی تشک رقابت‌ها می‌روند.
در رشته دو ومیدانی مسابقات ورزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور نیز عماد‌الدین رنجبر، امیرحسین هادی‌نیا، علی مکرمی‌فر، مهدی آرگینی، محمدجواد روهنده با مربیگری سجاد سرزهی هماورد برترین‌های این رقابت‌ها می‌شوند.