اولین جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۸۷۹۰ اخبار ستادی
اولین جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه روز شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱ د اتاق جلسات معاونت اداری و مالی دانشگاه برگزار شد.
اولین جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین جلسه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه با حضور معاون ادارای و مالی، مدیر برنامه،  بودجه و تحولات اداری، دبیر شورای راهبری مدیریت سبز و مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه، دبیر شورا ضمن تشکر از حضور اعضا در این جلسه و خوش آمدگویی، به بیان خلاصه ای از اهداف و اقدامات گذشته در حوزه مدیریت سبز دانشگاه پرداخت. سپس، پروپوزال دو طرح پژوهشی کاربردی که توسط پژوهشگران داخلی دانشگاه به دفتر مدیریت سبز ارسال شده بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه، فهرستی از طرح ها و پروژه هایی که در حوزه مدیریت سبز دانشگاه امکان عملیاتی شدن دارد، بررسی شد. از مجموع طرح های مطرح شده، طرح هایی همچون توسعه نیروگاه خورشیدی، توسعه آبیاری قطره ای در سطح فضای سبز دانشگاه از جمله مواردی بود که در حوزه فنی و عمرانی به تصویب رسید. در دیگر زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نیز اقداماتی برای سال 1401 به تصویب رسید.

آخرین ویرایش۰۸ خرداد ۱۴۰۱