دیدار سرپرست هیات اسکواش استان خراسان جنوبی با سرپرست دانشگاه بیرجند

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۸۶۷۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سرپرست هیات اسکواش استان خراسان جنوبی روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ با سرپرست دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
دیدار سرپرست هیات اسکواش استان خراسان جنوبی با سرپرست دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهدی پاکرو سرپرست هیات اسکواش استان خراسان جنوبی به همراه علی غنی با دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
در این دیدار که با حضور دکتر علی ثقه الاسلام مدیر تربیت بدنی و مهندس علی یعقوبی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی برگزار شد، مهدی پاکرو با تبریک انتصاب دکتر لامعی در سمت سرپرست دانشگاه  به امکانات این هیأت و جایگاه ورزش اسکواش در خراسان جنوبی اشاره کرد. پیگیری موضوعات تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه بیرجند و هیأت اسکواش از دیگر مباحث این نشست بود.
شایان ذکر است تفاهم نامه‌ای بین دانشگاه بیرجند و هیأت اسکواش استان در سال 97 با هدف ارتقاء سطح سلامت و تندرستی جامعه بویژه جوانان، به منظور توسعه این رشته با برگزاری مسابقات اسکواش و پدل درون دانشگاهی، همکاری با هیأت اسکواش جهت شناسایی و استعدادیابی و برگزاری دوره های آموزشی، مربیگری و داوری و پیگیری در اجرای ساخت یک کورت تخصصی اسکواش و پدل در دانشگاه بیرجند منعقد شد.

آخرین ویرایش۰۳ خرداد ۱۴۰۱