برگزاری جلسه هماهنگی آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۸۵۰۸ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد با حضور نماینده اعزامی سازمان سنجش و آموزش کشور امروز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محل اتاق جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند؛ جلسه هماهنگی برگزاری آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد با حضور دکتر سیدجواد حسینی واشان سرپرست معاونت آموزشی، تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار دانشگاه در امر برگزاری آزمون‌ها و هاشمیان نماینده اعزامی سازمان سنجش و مدیران حوزه‌های فرعی آزمون کارشناسی ارشد در محل اتاق جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر حسینی واشان نماینده تام‌الاختیار دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم نکاتی را در خصوص برگزاری آزمون و اهمیّت امنیت روانی داوطلبین و همچنین حفاظت آزمون بیان کرد و در ادامه نیز هاشمیان نماینده سازمان سنجش پیرامون روند اجرائی آزمون کارشناسی ارشد و نحوه نظارت بر کیفیت آزمون به سؤالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.
شایان ذکر است جلسه دیگری با حضور دکتر حسینی واشان و مدیران حوزه‌های برگزاری آزمون و دیگر مسئولان روند اجرایی این آزمون، صبح امروز دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 بصورت مجازی جهت ارائه توصیه‌های لازم برای برگزاری هرچه بهتر آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد.
آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد از چهارشنبه 28 اردیبهشت لغایت جمعه 30 اردیبهشت همزمان با سراسر کشور در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار می‌گردد.