راه اندازی ایستگاه شارژر موبایل با انرژی های تجدیدپذیر

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۹ کد : ۱۵۲۷۳ اخبار ستادی
ایستگاه شارژر موبایل با استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در محوطه کلبه مدیریت سبز دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.
راه اندازی ایستگاه شارژر موبایل با انرژی های تجدیدپذیر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، برای اولین‌بار در ایران ایستگاه شارژر موبایل با بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در محوطه پردیس شوکت آباد دانشگاه بیرجند توسط مدیریت سبز راه اندازی شد. در این ایستگاه شارژر، افراد می‌توانند با استفاده از انرژی خورشیدی یا تولید انرژی در هنگام ورزش با دوچرخه، به شارژ دستگاه های موبایل بپردازند. دانشگاه بیرجند بنا به موقعیت قرارگیری در منطقه‌ای است که انرژی خورشیدی از سرشارترین انرژی‌های پاک و در دسترس به شمار می‌رود، بعلاوه در قرن حاضر برای حفظ سلامتی افراد، توصیه به ورزش و اهتمام به آن از مسائل جدی به شمار می رود؛ از این رو، شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه تلاش نموده به منظور کمک به فرهنگ سازی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در جامعه ای با بیش از 11 هزار نفر، اقدام به راه اندازی ایستگاه شارژر موبایل با انرژی های تجدیدپذیر نماید. در ساخت و راه اندازی آن، از ظرفیت-های شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه بیرجند که تحت مدیریت استاد تمام گروه برق دکتر شمسی نژاد بوده، استفاده شده است.