برگزاری آزمون ملی کارآموزی وکالت قوه قضائیه در دانشگاه بیرجند

۲۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۴۸۱۵ اخبار ستادی
آزمون ملی کارآموزی وکالت قوه قضائیه روز جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری آزمون ملی کارآموزی وکالت قوه قضائیه در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون ملی کارآموزی وکالت قوه قضائیه روز جمعه 23 مهر 1400 با حضور 170 داوطلب خانم در بلوک B دانشکده علوم و 167 داوطلب آقا در بلوک A دانشکده علوم دانشگاه بیرجند با رعایت تمامی شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد.
فاصله‌گذاری اجتماعی در محل نشست داوطلبان، رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا، ضدعفونی و گندزدایی سالن‌های برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، نصب بنرهای راهنما و توصیه‌های بهداشتی در محوطه، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، وجود اتاق‌های ایزوله برای داوطلبان مبتلا به کرونا، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی بخشی از موارد انجام شده جهت برگزاری این آزمون‌ها در فضای سالم و بهداشتی است.