برگزاری جلسه شورای دانشگاه بیرجند

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۴۸۰۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه شورای دانشگاه بیرجند با حضور تمامی اعضای حقیقی و حقوقی امروز چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۰ بصورت مجازی برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه شورای دانشگاه بیرجند با حضور تمامی اعضای حقیقی و حقوقی امروز چهارشنبه 21 مهر 1400 در بستر سامانه جلسات دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر خورشیدزاده، معاون فقید دانشگاه بیرجند و خیرمقدم به دکتر سیدمرتضی موسوی در سمت معاون محترم دانشجویی دانشگاه و دکتر ابراهیم غلامی، رئیس پردیس علوم پایه برای آنها آرزوی موفقیت کرد. همچنین اطلاع‌رسانی و اقدامات لازم در خصوص مسائل جاری دانشگاه توسط ایشان صورت گرفت.
در ادامه، گزارش جلسه مورخ 18 مهر 1400 رؤسای دانشگاه‌های کشور با مسئولین وزارت با محوریت بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها ارائه شد . همچنین دستورالعمل ابلاغی میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه مرور شد. گزارش ستاد استقبال از دانشجویان نوورود  و اجرای طرح مدیریت استعداد در نیمه ابتدای سال 1400 در دانشگاه طرح و بررسی شد.