آئین تکریم و معارفه معاون دانشجویی و رئیس پردیس علوم پایه

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۴۴۹۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آئین تکریم و معارفه معاون دانشجویی و رئیس پردیس علوم پایه امروز چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ بصورت مجازی برگزار شد.
آئین تکریم و معارفه معاون دانشجویی و رئیس پردیس علوم پایه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در آئین تکریم و معارفه معاون دانشجویی و رئیس پردیس علوم پایه دانشگاه که با حضور دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد، ایشان با برشمردن خصایص اخلاقی پسندیده و گرامیداشت یاد و خاطره معاون فقید دانشجویی دانشگاه، زنده‌یاد دکتر خورشیدزاده با قرائت فاتحه‌ای از خدمات ایشان قدردانی کرد و از اقدامات مؤثر دکتر موسوی در طول دوره مسئولیت ایشان در سمت ریاست پردیس علوم پایه قدردانی کرد. دکتر خامسان همچنین از پذیرش مسئولیت معاونت دانشجویی توسط دکتر موسوی تشکر کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.
رئیس دانشگاه بیرجند در ادامه از دکتر ابراهیم غلامی، رئیس پردیس علوم پایه که نسبت به پذیرش این سمت قبول زحمت نموده‌اند تشکر کرد و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون نمود.