احداث استخر ژئوممبران پردیس امیرآباد با ظرفیت ۱۴۰۰ متر مکعب

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۴۳۱۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
استخر ژئوممبران پردیس امیرآباد جهت جمع آوری آبهای سطحی، ذخیره آب، آبیاری پهنه امیریه و صرفه‌جویی ‏در مصرف آب احداث شد.
احداث استخر ژئوممبران پردیس امیرآباد با ظرفیت ۱۴۰۰ متر مکعب

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه بیرجند با اعلام خبر احداث و آبگیری استخر ژئوممبران 1400 متر مکعبی پردیس امیرآباد به منظور آبیاری تحت فشار قطره‌ای باغستان 120 هکتاری پهنۀ علم و فناوری کشاورزی و دامپروری امیرآباد گفت: احداث این استخر ژئوممبران با ظرفیت 1400 متر مکعب از فروردین 1400 آغاز شد و در شهریورماه سال جاری به بهره‌برداری رسید.
مهندس یعقوبی افزود: استخر ژئوممبران پردیس امیرآباد جهت جمع آوری آبهای سطحی، ذخیره آب، آبیاری تحت فشار و قطره‌ای پهنه امیریه و صرفه‌جویی ‏در مصرف آب با اعتبار 550 میلیون تومان احداث شد.
طرح ایجاد پهنۀ علم و فناوری کشاورزی و دامپروری امیرآباد برای حرکت به سمت اهداف جدید آموزش عالی، ایجاد درآمد اختصاصی پایدار از دو سال قبل در حال اجرا است. احداث این باغستان با مشارکت بخش خصوصی انجام می‌شود.

آخرین ویرایش۱۶ شهریور ۱۴۰۰