برگزاری نشست هماهنگی بزرگداشت روز کارمند

۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۵:۲۹ کد : ۱۴۰۳۷ اخبار ستادی
برگزاری نشست هماهنگی بزرگداشت روز کارمند

به گزارش روابط  عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست هماهنگی نحوه انتخاب کارمند نمونه با حضور مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه، معاون مدیر امور اداری، کارشناس مسئول رفاه و بازنشستگی دانشگاه، راستگو و حمیدزاده، اعضای شورای صنفی کارمندان 24 مرداد بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر نخعی‌مطلق، مدیر امور اداری و پشتیبانی ضمن تشکر از شورای صنفی کارمندان گفت: امیدواریم اشکالات انتخاب کارمند نمونه در این دوره به حداقل برسد و بتوانیم مراسم تجلیل از کارمندان نمونه را به خوبی برگزار کنیم.
در ادامه این جلسه، اعضای شورای صنفی کارمندان، نقطه نظرات خود را در خصوص آیین‌نامه انتخاب کارمند نمونه مطرح کردند و تصمیمات لازم در خصوص مراسم روز کارمند گرفته شد. پرداخت هدیه نقدی ویژه روز کارمند، برگزاری جلسه تجلیل از کارمندان نمونه و برگزیده بصورت مجازی از مهم ترین تصمیمات این جلسه بود.
شایان ذکر است؛ همه ساله به مناسبت روز کارمند و بر اساس آیین‌نامه انتخاب کارمند نمونه، کارمندان نمونه و برگزیده دانشگاه انتخاب و طی مراسمی معرفی می‌شوند.

آخرین ویرایش۳۱ مرداد ۱۴۰۰