پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند در پی درگذشت دکتر نگهبان سلامی، نماینده سابق مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی

۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۴۰۳۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت دکتر نگهبان سلامی، نماینده سابق مردم شریف خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند در پی درگذشت دکتر  نگهبان سلامی، نماینده سابق مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند طی پیامی درگذشت دکتر  نگهبان سلامی، نماینده سابق مردم شریف خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی را تسلیت گفت.
متن کامل این پیام بدین شرح است:

{انا لله و انا الیه راجعون}

وصول خبر درگذشت جناب آقای دکتر نگهبان سلامی؛ دانش آموخته دانشگاه بیرجند و نماینده محترم سابق مردم شریف خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی و از نمایندگان فعال در امر پیگیری مسائل آموزش عالی در مجلس نهم و دهم، موجب تأثر و تأسف عمیق گردید.
ضمن درخواست غفران و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید، این فقدان تأثربرانگیز را صمیمانه به خانواده محترم و دوستان ایشان تسلیت می‌گویم و برای عموم بازماندگان از خدای بزرگ، صبر و اجر مسألت دارم.

احمد خامسان
رئیس دانشگاه بیرجند