برگزاری نشست هماهنگی آزمون عملی رشته علوم ورزشی

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۳۹۹۵ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی آزمون عملی رشته علوم ورزشی روز شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری نشست هماهنگی آزمون عملی رشته علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه هماهنگی آزمون عملی رشته علوم ورزشی روز شنبه 16 مرداد 1400 به‌صورت مجازی برگزار شد.
 این جلسه که با حضور  دکتر محسن آیتی، معاون  آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نماینده سازمان سنجش، دکتر محمدحسین سالاری‌فر، رئیس پردیس علوم رفتاری و دکتر ایل‌بیگی، نماینده تام الاختیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و سایر همکاران پشتیبانی و اجرایی برگزار شد، دکتر ایل بیگی چگونگی روند اجرایی آزمون را تشرح کرد. در ادامه همکاران پشتیبانی و اجرایی در خصوص برگزاری هر چه بهتر و دقیق‌تر آزمون پیشنهاداتی را ارائه کردند. آزمون عملی علوم ورزشی در تاریخ‌های 31 مرداد ماه لغایت 4 شهریورماه امسال به میزبانی دانشگاه بیرجند در دو بخش خواهران و برادران برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است؛ سال گذشته نیز آزمون عملی علوم ورزشی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۴۰۰