برگزاری سلسله نشست‌های معرفی رشته‌های دانشگاهی و فرصت های شغلی

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۶ کد : ۱۳۹۴۹ اخبار ستادی
سلسله نشست‌های معرفی رشته های دانشگاهی و فرصت های شغلی به همّت ستاد جذب  و با همکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی و مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی برگزار گردید.
برگزاری سلسله نشست‌های معرفی رشته‌های دانشگاهی و فرصت های شغلی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیده‌عاطفه حسینی، مسئول اجرائی ستاد جذب گفت: این نشست­ها در فضای مجازی و از طریق اینستاگرام دانشگاه بیرجند از روز یکشنبه 10 مرداد تا روز چهارشنبه 14 مرداد برگزار گردید. وی ادامه داد: در شب اول رشته­های زیرگروه تجربی با حضور دکتر ایزانلو و دکتر موسوی­کوهی معرفی شد. در شب دوم دکتر ذوالفقاری و دکتر سرحدی رشته­های زیرگروه ریاضی را معرفی کردند، معرفی رشته­های زیرگروه علوم­انسانی توسط دکتر اسکندری، دکتر یوسفی و دکتر طاهرپور و معرفی رشته­های زیرگروه هنر با حضور  دکتر ظهوریان و دکتر مالکی برنامه شب‌های سوم و چهارم بودند.

در این نشست­ها که با حضور مشاورین استان و دانش­آموزان و والدین آن­ها برگزار گردید در خصوص ظرفیّت علمی، رفاهی، پژوهشی، وجود مراکز نوآوری و کارآفرینی و مهارت­ورزی دانشگاه بیرجند بحث و تبادل نظر گردید.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰