انتصاب رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۳۹۳۷ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر رؤیا عقیلی، پزشک اداره بهداشت و درمان به‌مدت دو سال به‌عنوان رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند منصوب شد.
انتصاب رئیس اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دراین ابلاغ آمده است؛ بنا به پیشـنهاد معاون محترم دانشـجویی دانشـگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به مـدت دو سال به عنوان رئیس اداره بهداشت و درمان منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره‌گیری از مشـارکت و همفکری همکـاران دانشـگاهی منشاء خـدمات ارزنـده‌ای خواهیـد بود. کامیابی روزافزون سـرکار عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر عقیلی پزشک معتمد مرکز بهداشت و درمان(درمانگاه فرهیختگان)  است. وی از سال 1377 به‌عنوان  اولین پزشک با تصمیم دانشگاه برای راه اندازی واحد بهداشت و درمان مشغول به کار شد. مسئول پیگیری اخذ پروانه بهره برداری درمانگاه فرهیختگان از سال 82 تا حصول نتیجه در سال 92، مدیر اجرایی برگزاری طرح پایش سلامت جسم دانشجویان ورودی(از سال 86 تاکنون)، پزشک معتمد دانشگاه(از سال 92 تاکنون)، مدیر اجرایی برگزاری طرح پایش سلامت جسم کارکنان دانشگاه (از سال 92)، دبیر شورای سیاست‌گذاری مرکز بهداشت و درمان دانشگاه (از سال  92 تاکنون)، مسئول فنی درمانگاه فرهیختگان دانشگاه (از سال 93 تاکنون)، مسئول مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری پرخطر دانشگاه (از سال 92)، مسئول انجام معاینات سلامت ورزشکاران اعزامی به مسابقات (از سال 92)، مدیر اجرایی بخش ایدز نمایشگاه بزرگ استانی آسیب‌های اجتماعی (سوء مصرف مواد و ایدز در سال 96)، عضو کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند (از سال 98 تاکنون)، عضو اتاق فکر بانوان دانشگاه، عضو ستاد آگاه سازی و پیشگیری از شیوع کرونای دانشگاه، عضو کمیته اجرایی موزه و مرکز اسـناد و مفاخر فرهنگی و دانشگاهی بیرجند (از سال 98 تاکنون)، پیام گزار سلامت دانشگاه بیرجند از سوی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از سال 98 تاکنون، عضو حقوقی شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه(شورایHSE دانشگاه) از سال 99 تاکنون، رئیس کمیته بهداشت مرکز آزمون‌های دانشـگاه بیرجند (از سال 99 تاکنون)، عضو شورای سـلامت، ایمنی و محیـط زیست (HSE) در کمیته دانشـجویی (از سال 99 تاکنون)، رئیس کمیته بازرسی  HSE دانشگاه (از سال 99 تاکنون)، عضو کمیته تدوین پیش نویس آیین‌نامه اجرایی شورای HST، ناظر بهداشت برگزاری آزمون هماهنگ کشوری استخدامی اداره ثبت اسناد، نهضت سوادآموزی و صنایع شیر ایران از سوی جهاد دانشگاهی ( سال99 ) بخشی از سوابق اجرایی ایشان است.

شایان ذکر است؛ استقلال مرکز بهداشت و درمان از مرکز مشاوره، بهداشت و درمان از اهداف دراز مدت معاونت محترم دانشجویی بوده است که ملاکی در افزایش گرید دانشگاه است.

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۰