تمدید انتصاب رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۳۸۲۸ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سیده‌عاطفه حسینی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی گیاه پزشکی به مدت دو سال در سمت رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان ابقاء شد.
تمدید انتصاب رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی سرکار عالی و با تشکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شمـا در دو سـال اخیر، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشـی و پژوهشـی، با تمدید انتصاب شـما در سمت رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه به مدت دو سال موافقت می‌شود. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای خواهید بود. کامیابی روزافزون سـرکار عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر سیده عاطفه حسینی فارغ التحصیل دکتری بیماری‌ شناسی گیاهی ـ ویروس شناسی خود را در سال ۱۳۹۳ از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد. وی دانشیار گروه آموزشی گیاه‌پزشکی و باغبانی می‌باشد.
ازجمله سوابق اجرایی وی می‌توان به رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، مسئول تجهیز وراه‌اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند(آبان 98 تا خرداد 99)، عضو اتاق فکر بانوان دانشگاه ،دبیر شورای مدیران معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی(از خرداد 99 تا فروردین 1400)، مسئول اجرایی نهمین نشست معاونین آموزشی منطقه 9 کشور(دی‌ماه99)، مسئول ستاد جذب دانشجو دانشگاه بیرجند، دبیر علمی همایش ملی فرصت‌های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور، مسئول تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ویروس شناسی دانشکده کشاورزی، مسئول آزمایشگاه بیماری شناسی گیاهی دانشکده کشاورزی، ناظر معین گلخانه‌های استان، نماینده تحصیلات تکمیلی گروه گیاه‌پزشکی و باغبانی، عضو کمیته اقتصاد آموزش عالی ستاد اقتصاد مقاومتی در دانشگاه بیرجند و دبیر کمیته علمی و فرهنگی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند اشاره کرد.
۱9 مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی و بیش از ۳۰ مقاله ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی ، سردبیر مهمان مجله ISC  با عنوان  Journal of Harti Culture and Post Harvest Research   و مجری ۶ طرح پژوهشی در داخل و خارج دانشگاه بخشی از سوابق علمی و پژوهشی دکتر حسینی است.

آخرین ویرایش۰۵ مرداد ۱۴۰۰