برگزاری مراسم چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۲۲۷۹ اخبار ستادی
 مراسم چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند شامگاه دوشنبه 11 اسفند 1399 در محل مسجد حضرت ولی‌عصر(عج)  با حضور سردار قاسمی فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی به‌صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
سخنرانی دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، روایت‌گری و مداحی از جمله برنامه‌های اجرا شده در این مراسم بود.