آماده‌سازی بسته‌های بهداشتی ویژه کارکنان دانشگاه

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۰۲۳۹ اخبار ستادی
براساس مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه بسته‌بندی  اقلام بهداشتی مقابله با کرونا  آغاز شد.
آماده‌سازی بسته‌های بهداشتی ویژه کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  طی مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه اقلام بهداشتی ویژه ایام کرونایی  تهیه شد.
این بسته‌ها  که حاوی  100عدد ماسک سه‌لایه، دو بطری نیم‌لیتری محلول الکل دکوسبت، یک  عدد اسپری 125 سی‌سی قابل حمل سپتی سیدین و یک عدد ژل ضدعفونی دست الکلی تولیدشده در دانشگاه بیرجند است به همت مرکز بهداشت و درمان در حال آماده سازی می‌باشد و به زودی بین همکاران توزیع خواهد شد.
همچنین در این بسته‌های بهداشتی یک بسته 12عددی قرص ویتامین دی 50 هزار واحدی برای مصرف کارکنان و یکی از اعضای خانواده برای مصرف در شش‌ماه به همراه دستور‌العمل مصرف آن موجود است. شایان ذکر است؛ نحوه مصرف قرص ویتامین D فقط یک‌عدد قرص در هرماه می‌باشد.