معرفی دانشجویان برتر بین الملل در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه بیرجند
نشست صمیمی با دانشجویان دانشگاه بیرجند به مناسبت گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ بهصورت مجازی برگزار شد.
دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، با آروزی قبولی طاعات و عبادات دانشجویان عزیز و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، گفت: متأسفانه نزدیک به سه ترم است که دانشگاه بدون حضور فیزیکی دانشجویان مشغول به فعالیت است.
دانشگاه بدون حضور دانشجو معنی پیدا نمیکند
دکتر خامسان گفت: دانشگاه بدون حضور دانشجو معنی پیدا نمیکند، همکاران پرتلاش مجموعه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با تلاش و همت مضاعت باعث شدهاند راه آموزشهای مجازی و امور مربوط به دانشجویان بدون مشکل پیموده شود.
رئیس دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا با اتمام بیماری کرونا در مهرماه جاری مجدد حضور دانشجویان را داشته باشیم.
دکتر محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز با آرزوی قبولی طاعات و عبادت به دهه سرآمدی آموزش و سیاستهای دانشگاه برای ارتباط بیشتر و مداوم با دانشجویان اشاره کرد و گفت: این جلسه نیز با همین سیاست و ارتباط با رکن اساسی دانشگاه برگزار شد. نگاه مجموعه دانشگاه و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به دانشجویان به عنوان یک رکن اساسی است و از لحاظ ساختاری نیز به این سو پیش می رویم و امیدواریم دانشجویان در مسیر رشد و تعالی فردی کوشا و ثمر بخش باشند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه افزود: در این جلسه از سه سامانه کاربردی رونمایی خواهیم کرد.
وی دانشگاه را فرصتی برای رشد و تعالی همهجانبه دانست و ادامه داد: برای استعدادیابی و کمک به استعدایابی دانشجو از طریق گروههای آموزشی و تهیه نقشههای رشد اقدامات ثمربخشی انجام شده است و با رونمایی از سامانه شتاب امیدوارم دانشجویان تمام فعالیتهای خود را در بخشهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی ثبت نمایند.
وی در پایان سخنانش از دانشجویان درخواست کرد: دیدگاهها و نظرات خود را به این معاونت منتقل نمایند تا دانشگاه بیرجند با بهرهگیری از این دیدگاهها همچون گذشته در جامعه علمی کشور بدرخشد.
دکتر سیدهعاطفه حسینی، رئیس گروه امور استعدادهای درخشان دانشگاه به سند چشمانداز دانشگاه و تهیه آییننامه و راهاندازی سامانه شناسایی و توانمندسازی استعدادهای برتر(شتاب) اشاره کرد و بیان داشت: این سامانه برای تمامی دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و دانشجویان موفق که در بخشهای مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی دارای رتبه هستند راهاندازی شده است.
وی گفت: براساس فعالیتهای نخبگانی که در این سامانه ثبت شود به دانشجویان امتیاز داده خواهد شد و به بالاترین امتیازها جوایز متعددی تعلق خواهد گرفت.
دکتر حسینی فرآیند ثبت و دریافت تسهیلات سامانه شتاب را در شش مرحله نام برد و گفت: برای بالاترین امتیازها سه عنوان نشان، شامل نشان استاد شکوهی در بخش آموزشی، استاد گنجی در بخش پژوهشی و استاد معتمدنژاد در بخش فرهنگی تعلق خواهد گرفت.
وی با درخواست از دانشجویان برای ثبت فعالیتهای خود در طول سال، عنوان کرد: اعتبارات و تسهیلات در دو بخش عمومی و تخصصی تعلق خواهد گرفت. سامانه شتاب سامانه جامعی است که در معدود دانشگاههای کشور راهاندازی شده است.
دکتر محمدحسین خسروی، مدیر امور آموزشی دانشگاه بیرجند، نسبت به معرفی سامانه جامع آییننامههای دانشگاه بیرجند(سامانه ساد) اقدام کرد و گفت: راهبرد اصلی مدیریت آموزشی دانشگاه شفافیت و اطلاعرسانی دقیق به ذینفعان است که در این جهت تمامی صورتجلسات شورای آموزشی دانشگاه از شهریور 97 قابل دسترسی است.
وی گفت: مجموعه مقررات و آییننامههای دانشگاه بهصورت یکپارچه و براساس حوزههای ستادی شامل اسناد، مقررات و آییننامهها جمعآوری شده است.
دکتر امیر مهدوی، رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به حضور 669 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه اشاره کرد و گفت: از اواخر آذر 1399 ایجاد زیرسامانه دانشجویان شاهد و ایثارگر با ثبت بانک اطلاعاتی این دانشجویان آغاز شد.
وی گفت: دسترسی به اطلاعات و خدمات مورد نیاز برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در این زیر سامانه وجود دارد.
تقدیر از دانشجویان برتر (ستارگان) با معرفی نفرات رتبه اول مقطع کارشناسی در دانشکدهها انجام شد.
براین اساس محمدمهدی کرمانی، دانشجوی رشته مهندسی عمران از دانشکده فنی فردوس، سهیلا حیدری، دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بنفشه قربانی برابادی، دانشجوی رشته علوم ورزشی از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، مهلا احمدی دانشجوی رشته زیست شناسی از دانشکده علوم، شکیبا استادی عیلکی دانشجوی علوم تربیتی از دانشکده علوم تربیتی، فاطمه حسن پور دانشجوی رشته آمار از دانشکده علوم ریاضی و آمار، زهره دهقانی دانشجوی علوم ومهندسی باغبانی، فرخنده بنی اسدی دانشجوی رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی از آموزشکده کشاورزی سرایان، مرضیه رضائی یاقوتی دانشجوی رشته علوم و مهندسی محیط زیست از دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، مجتبی مصطفوی دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی، علی چهکندی نژاد دانشجوی رشته مهندسی برق دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، یاسمن بهدانی دانشجوی دانشکده صنایع دستی از دانشکده هنر بهعنوان نفرات رتبه اول مقطع کارشناسی از هر دانشکده معرفی شدند.
در ادامه، مهدی صدری، دانشجوی رشته روانشناسی، وحید فرهادی، غلام محمد نصری، علی خنگینژاد، فاطمه قاسمی دانشجویان رشته زمین شناسی، سید امیر حسین حسینی دانشجوی رشته مهندسی زراعت و اصلاح نباتات به عنوان نفرات برگزیده بیست و پنجمین المپیاد علمی کشور معرفی شدند.
همچنین با تقدیر از فاطمه هاشمی دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی به عنوان دانشجوی بین الملل رتبه اول مقطع کارشناسی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و امان الله عطایی دانشجوی رشته علوم سیاسی به عنوان دانشجوی برتر بینالملل در مقطع کارشناسی ارشد و محمدنسیم احمدی دانشجوی بین الملل رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع دکتری بینالملل این مراسم ادامه یافت.
احسان مزدخواه دانشجوی رشته علوم سیاسی ، نگار یعقوبی دانشجوی رشته شیمی عالی ، عالیه باغبانی دانشجوی رشته فیزیولوژی ورزشی ، مهدیه خسروی چهکند دانشجوی رشته برنامه ریزی درسی ، عاطفه حیدری دانشجوی رشته ریاضی کاربردی ، الهام عدل دانشجوی رشته بیماریهای گیاهی ، صابره صفرپور دانشجوی رشته علوم و مهندسی محیط زیست ، حمید مزگینژاد دانشجوی رشته مهندسی مکانیک، سعید سعیدینیا دانشجوی رشته مهندسی برق - الکترونیک، وحیده شاهسونی دانشجوی رشته باستان شناسی ، فاطمه ناصری دانشجوی رشته مدیریت آموزشی به عنوان نفرات رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده ها معرفی و تقدیر شدند.
همچنین عفت غفوری حسنآباد دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی، فاطمه اسلامی دانشجوی فیزوپولوژی ورزشی، مجید روزیفر دانشجوی رشته شیمی آلی ، میثم غلامپور دانشجوی رشته برنامه ریزی درسی، فاطمه کریمی دانشجوی رشته ریاضی محض، سهیلا ابراهیمی دانشجوی رشته تغذیه دام، ندا روانخواه دانشجوی رشته محیط زیست، رضا خیری دانشجوی رشته مهندسی مکانیک و محبوبه اعتمادیزاده دانشجوی رشته مهندسی برق قدرت به عنوان نفرات رتبه اول مقطع دکتری معرفی شدند.
پخش سرود دانشگاه بیرجند، پخش کلیپ و پرسش و پاسخ از دیگر برنامههای این مراسم بود.