نتایج جشنواره درون دانشگاهی دانشگاه و فضای مجازی اعلام شد.
شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان اگر چه میان انسانها فاصله انداخته و ارتباطات واقعی و مستقیم رامحدود نموده است اما، با حضور رسانه ها و فضاهای مجازی می توان این فاصله ها را کمتر و سختی دوری ها را آسانتر نمود. در این راستا توجه، حمایت و نظارت در این عرصه می تواند به رونق و توسعه کارآمد آن کمک شایانی نماید.
در چنین شرایطی مراکز آموزشی، به ویژه دانشگاه ها تلاش نمودند تا با استفاده از این ابزار و فضا، ضمن ادامه روند آموزش و رفع نواقص و کمبودهای آن با تقویت کانال ها، گروه ها و سایر ابزار امکانات ارتباطی، این ارتباط دوسویه را تا زمان حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه تقویت نمایند.
هیأت داوران "اولین جشنواره درون دانشگاهی دانشگاه و فضای مجازی" دانشگاه بیرجند نیز تلاش نمود تا با ارزیابی دقیق، زمینه رقابتی نظام مند میان آثار رسیده به جشنواره را فراهم آورد و از دیگر سو، با ارایه نتایج به مسئولان فرهنگی فضای مجازی دانشگاه زمینه بسترسازی واقع بینانه و منطبق بر توانمندی های موجود جهت معرفی بهتر و برنامه ریزی دقیق تر و نظامندتر را میسر سازد.
بررسی آثار رسیده به این جشنواره حاکی از آن است که در موضوع کلیدی طرح ها و ایده های فرهنگی، شاهد فقر در تولید محتوای متناسب با فضای مجازی هستیم که می توان با بسترسازی لازم برای ورود نسل جوان به این حوزه و ایجاد انگیزه بیشتر برای تولیدات محتوایی، شاهد موفقیت روزافزون در امر مهم فرهنگ سازی باشیم. همچنین با توجه به گستردگی مخاطبان فضای مجازی پیشنهاد می شود مسئولان فرهنگی دانشگاه، بویژه مسئولان برنامه ریزی فضای مجازی، نگاه ویژه ای را به این موضوع داشته باشند. خوشبختانه این جشنواره حضور هر چند کم ولی خوب کانال ها و گروه های فعال و با تولیدات محتوای مناسب و تخصصی را شاهد بوده و امید است گسترش و حضور پررنگ تر و بیشتری در جشنواره هایی از این دست را در دانشگاه شاهد باشیم.
هیأت داوران جشنواره، ضمن تقدیر از حضور همه نمایندگان گروه ها و کانال های دانشگاهی، از میان 33 کانال و گروه شرکت کننده در این جشنواره، کانال ها و گروه های ذیل را بر اساس ملاک ها و معیارهای داوری به عنوان برترینهای این جشنواره معرفی مینماید:
رتبه اول:
کانال اطلاع رسانی کانون حماسه و دفاع دانشگاه با مدیریت آقای علی محمدی، ضمن دریافت مبلغ نقدی 8/000/000 ریال، موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره می گردد.
رتبه دوم:
گروه " دانشجویان دانشگاه بیرجند" با مدیریت آقای محمد عبداله زاده ضمن دریافت مبلغ نقدی 5/000/000 ریال موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره می گردد.
رتبه سوم:
کانال اطلاع رسانی کانون خوشنویسی دانشگاه" با مدیریت آقای پوریا حسین آبادی ضمن دریافت مبلغ 3/000/000 ریال، موفق به دیافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره می گردد.
هیأت داوران جشنواره، ضمن تقدیر از حضور همه نمایندگان صفحات اینستاگرامی، از میان 6 نماینده شرکت کننده در این جشنواره، تنها یک مورد را به عنوان صفحه اینستاگرامی برتر معرفی می نماید:
رتبه برتر:
صفحه (پیج) اینستاگرامی انجمن علمی حقوق دانشگاه با مدیریت آقای امیر حسین غلامرضا نژاد، ضمن دریافت مبلغ 8/000/000 ریال جایزه نقدی، موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره می گردد.
در پایان هیأت داوران جشنواره اعلام می کند در بخش سایت های اینترنتی به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد شرکت کنندگان، برگزیده ای اعلام نمی گردد. همچنین در بخش طرح ها و ایده های فرهنگی در حوزه فضای مجازی نیز به دلیل نیاز به بررسی بیشتر طرح ها و ایده ها، طی چند روز آینده از طریق همین سایت اعلام خواهد شد
ضمناً، به اطلاع برگزیدگان جشنواره می رساند، جهت اطلاع از نحوه دریافت جوایز، لوح و تندیس، با این عزیزان تماس گرفته خواهد شد.