برگزاری وبینار انتخاب رشته ویژه داوطلبان کنکور سراسری رشته ریاضی و فنی با مدیریت پردیس مهندسی

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۸ کد : ۹۸۵۴ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

وبینار انتخاب رشته ویژه داوطلبان کنکور سراسری رشته ریاضی و فنی با مدیریت پردیس مهندسی و با مشارکت پردیس­های مهندسی، علوم پایه و کشاورزی در روز سه­شنبه 25 شهریور ماه 1399 به انجام رسید. این وبینار با تشریح سین برنامه توسط آقای دکتر علی بهنام­ فرد استاد گروه مهندسی معدن و مسئول دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه پردیس مهندسی شروع گردید. سپس آقای دکتر ذوالفقاری ریاست پردیس مهندسی پس از خوشامدگویی به شرکت کنندگان در این وبینار، به معرفی رشته ­ها و امکانات آزمایشگاهی و فناوری موجود در پردیس مهندسی پرداختند. به گفته ایشان در حال حاضر پردیس مهندسی در رشته­ های مهندسی معدن، مکانیک، عمران، برق (گرایش­های الکترونیک-مخابرات-قدرت)، کامپیوتر، ساخت و تولید و مهندسی پزشکی در مقطع لیسانس دانشجو می­ پذیرد. در ادامه برنامه آقایان دکتر علی حسن آبادی و ناصر مهرشاد به معرفی و بیان ویژگی­ها و بازار کار رشته­ های مهندسی ساخت و تولید و مهندسی پزشکی که پردیس مهندسی به تازگی مجوز اخذ دانشجو را در آنها دریافت کرده است پرداختند. سپس آقای رحیمی دبیر پیشکسوت فیزیک شهرستان بیرجند و مشاور خبره انتخاب رشته، نکات مهم در خصوص انتخاب رشته داوطلبان رشته ریاضی  را تشریح نمودند. ادامه برنامه به پردیس علوم پایه اختصاص داشت که خانم دکتر کریمی ابتدا رشته فیزیک و سپس آقایان دکتر چهکندی و نیازی به ترتیب رشته ­های آمار و ریاضی را معرفی نمودند و بازار کار آنها را تشریح کردند. برنامه با معرفی رشته علوم و مهندسی آب که در پردیس کشاورزی از داوطلبان کنکور سراسری رشته ریاضی و فنی دانشجو می­پذیرد دنبال شد. در این قسمت آقای دکتر محسن پوررضا استاد محترم گروه علوم و مهندسی آب پردیس کشاورزی به معرفی و بیان بازار کار این رشته پرداختند. در طول وبینار و همچنین در انتها به تفصیل دانش­آموزان سوالات خود را در خصوص رشته­های تحصیلی و همچنین بازار کار آنها پرسیدند و اساتید حاضر در این وبینار و همچنین مشاور تحصیلی آقای رحیمی به سوالات آنها پاسخ گفتند. لازم به توضیح است که این وبینار از لینک زیر برای استفاده داوطلبان کنکور سراسری رشته ریاضی و فنی قابل مشاهده می باشد.

مشاهده