هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند برگزار شد

اعضای هفتمین دوره شورای صنفی کارمندان انتخاب شدند.
هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش کمیته برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان، هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه در روزهای 29 و 30 خردادماه و بصورت الکترونیکی در بستر سامانه پویا برگزار شد.

حسن زنگوئی، معاون مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این دوره از انتخابات 235 نفر از همکاران دانشگاه در این انتخابات شرکت کردند که نسبت به دوره گذشته از حیث مشارکت دارای افزایش بودیم.

وی در خصوص نتایج این انتخابات گفت: پس از شمارش آرای مأخوذه به ترتیب شمارش آرا آقای محمدعلی خالدی،سرکار خانم سکینه راستگو، آقای محمدجوادمشاوری نیا، آقای سیدحامدحمیدزاده و آقای مهدی ریحانی به عنوان نفرات اصلی و آقای مصطفی حداد و آقای جواد حسین پور به عنوان اعضای علی البدل این دوره از انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند انتخاب و معرفی شدند.

معاون مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه همچنین خاطر نشان کرد: آقای ابوالفضل درستکار به عنوان نماینده همکاران شرکتی در این دوره از انتخابات ، انتخاب شدند.
اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه بیرجند با رأی کارمندان دانشگاه برای دوسال انتخاب می‌شوند.