برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بصورت الکترونیکی

برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بصورت الکترونیکی

به گزارش دبیرخانه شورای صنفی کارمندان دانشگاه، هفتمین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند در روزهای دوشنبه 29 و سه شنبه 30 خرداد ماه بصورت الکترونیکی برگزار می‌شود.
حسن زنگویی، معاون مدیر امور اداری دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: در این دوره از انتخابات، ثبت نام از متقاضیان کاندیداتوری بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه پویا از تاریخ 6 خردادماه آغاز شد و تا 17 خردادماه به پایان رسید.

وی در ادامه افزود: پس از بررسی کاندیداها توسط کمیته برگزاری انتخابات، در نهایت 15 کاندیدا مورد تأیید قرار گرفتند که 11 نفر شامل کارمندان رسمی- پیمانی و قراردادی و 4 نفر نیز از پرسنل شرکتی دانشگاه می باشند.

زنگویی همچنین خاطر نشان کرد: کاندیداها می توانند در روزهای شنبه و یکشنبه 27 و 28 خردادماه نسبت به انجام تبلیغات اقدام نمایند و در روزهای دوشنبه و سه شنبه بصورت الکترونیکی در سامانه پویا، انتخابات برگزار خواهد شد.

معاون مدیر امور اداری دانشگاه در پایان از عموم همکاران خواست تا با شرکت در این انتخابات، به انتخاب شورایی برخاسته از بدنه کارمندی و شورایی کارآمد و توانمند اقدام کنند.