برگزاری جشن فارغ التحصیلی جمعی از فارغ التحصیلان دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۸ کد : ۲۴۰۹۳ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانش آموختگان گروه برق، کامپیوتر و عمران دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل سالن شهید آوینی در مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۲برگزار گردید.

دکتر سید مجتبی موسوی نژاد؛ معاون محترم آموزشی دانشکده؛ در بیانات کوتاهی ضمن تبریک جشن فارغ التحصیلی به فارغ التحصیلان یادآور شد در هیچ یک از مراحل زندگی، خود را فارغ از کتاب و تحصیل ندانند بلکه با پشتکار در راه تحصیل علم و تهذیب نفس تلاش نمایند؛ چون در راه رسیدن به کمال راهی جزء معرفت افزایی و علم آموزی وجود ندارد.

ضمناً، اجرای موسیقی سنتی، مسابقه و برنامه های مفرح و شاد و اهدای لوح تقدیر و تندیس به دانشجویان حاضر در این جشن، از جمله برنامه های این مراسم بود.
در پایان مراسم عهدنامه دانش آموختگی دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی قرائت گردید که در بخشی از این عهد نامه آمده است: عهد می بندم که دانش خویش را در مسیر راه و رسم انسانی، آیین پرهیزکاری، شرافت و اصول اخلاقی به کار بندم و نیز پیمان می بندم که از هیچ کوششی در جهت آبادانی و سرافرازی میهن اسلامی فروگذاری نکنم.

شایان ذکر است در اثناء برگزاری این مراسم از فعالین فرهنگی دانشکده تقدیر و تشکر به عمل آمد

آخرین ویرایش۰۳ خرداد ۱۴۰۲