برگزاری بازدید علمی دانشجویان گروه صنایع دستی از اماکن تاریخی شیراز

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۴۰۳۵ اخبار دانشکده
برگزاری بازدید علمی دانشجویان گروه صنایع دستی از اماکن تاریخی شیراز

به گزارش دانشکده هنر، بازدید علمی دانشجویان گروه صنایع دستی دانشکده هنر، از 21 اردیبهشت ماه به مدت 5 روز برگزار شد. دکتر مژگان خیرالهی، مدیر گروه صنایع دستی ضمن اعلام این خبر گفت: این بازدید علمی بر اساس سرفصل درسی دروس اصلی مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشجویان همچون نقد و ارزیابی هندهای سنتی، نقوش و نماد در هنرهای سنتی، تولید هنرهای سنتی، تاریخ هنر ایران و جهان، هنر و تمدن اسلامی و آشنایی با هنرهای سنتی؛ با حضور دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی این گروه انجام شد. وی در ادامه افزود: این بازدید علمی با حضور دانشجویان در حرم احمدبن موسی علیه السلام آغاز شد و در ادامه نارنجستان قوام، مسجد نصیرالملک،ارگ کریم خان، موزه پارس، بازار و حمام وکیل، خانه سعادت، حافظیه، باغ ارم، تخت جمشید، پاسارگاد بازدید کردند. بازدید از سرو ابرکوه یزد، یکی از آثار طبیعی ملی ایران و با قدمت بیش از 4000 سال، از دیگر برنامه های این بازدید علمی بود. شایان ذکر است این بازدید علمی به سرپرستی دکتر مژگان خیرالهی انجام شد.