برگزاری دومین جلسه از سلسله نشست‌های صمیمانه با موضوع «دلبستگی به خدا»

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۲۳۴۹۶ اخبار

نشست آموزشی با موضوع «دلبستگی به خدا» با حضور دکتر محمدهادی شهاب، استادیار گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه 28 فروردین ماه 1402، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و با همکاری کانون دانشجویی مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی، به مدت ۲ ساعت در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، برگزار گردید.

در ابتدای نشست، دکتر شهاب با ارائه مثال‌هایی از شخصیت حضرت علی(ع)، در مورد این مسئله که قیمت هر انسانی چه قدر هست صحبت نمودند و در ادامه، شخصیت عیاض و حر را مورد بررسی قرار دادند که چطور یک انسان می‌تواند از دنیا رها شود و به خداوند دلبسته شود. در پایان نشست ضمن پاسخگویی به سؤالات شرکت‌کنندگان، آیاتی از قرآن و اشعاری از مولوی و شهریار در این باب خواندند که نشانه‌ای از رهایی و رستگی انسان هنگام دلبستگی به خداوند است.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۴۰۲

نظر شما :