برگزاری جلسه مرکز مشاوره و توانمندسازی با مسئول و سرپرستان سراهای دانشجویی خواهران و برادران

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۳۴۹۲ اخبار

این جلسه در تاریخ شنبه 26 فروردین ماه 1402 با حضور مسئول واحد مددکاری، کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی، مددکاران، مسئول و سرپرستان سراهای دانشجویی خواهران و برادران در محل سالن رسانه دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، خانم رضایی ضمن تبریک سال جدید و قبولی طاعات و عبادات همکاران، در مورد اولویت مشکلات دانشجویان در خوابگاه‌ها و برنامه‌های پیشنهادی واحد مددکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی صحبت کردند و سپس خانم نادری برنامه‌های مرکز مشاوره در هفته ملی بدون دخانیات و هفته خوابگاه‌ها را بیان نمودند. در ادامه سرپرستان دغدغه‌هایشان را بیان کردند و خواستار مشارکت و همراهی سایر بخش‌های دانشگاه در مورد رسیدگی به مشکلات خوابگاه‌ها بودند. در پایان جلسه ضمن جمع‌بندی موارد گفته شده، مقرر شد همکاری بیشتر بین مرکز مشاوره و توانمندسازی و سرپرستان خوابگاه‌ها صورت بگیرد که مورد استقبال سرپرستان قرار گرفت.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۲

نظر شما :