برگزاری وبینار آموزشی انگیزش تحصیلی

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۷۹۳۹ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی انگیزش تحصیلی، ویژه دانشجویان و عموم علاقه‌مندان، با تدریس آقای دکتر محمدرضا اسدی‌یونسی، عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، در دو روز چهارشنبه ۲۴ و پنج‌شنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ به مدت ۳ ساعت در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید

دکتر اسدی‌یونسی وبینار را با این پرسش که انگیزش شما چطور است و هدف شما از شرکت در جلسه چیست، آغاز کردند. سپس عوامل مؤثر بر انگیزش توضیح داده شد. در ادامه توضیح داده شد که چطور می‌توانیم روی این عوامل تأثیر بگذاریم و چطور روی خودمان کار کنیم تا عوامل درونی انگیزش را تقویت نماییم.

در جلسه دوم نیز، دکتر اسدی از شرکت کنندگان خواستند پرسشنامه‌ای که مربوط به انگیزش است را تکمیل و خود را ارزیابی کنند. سپس توصیه‌هایی را جهت ایجاد و حفظ انگیزه ارائه کردند. در انتهای وبینار به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد و منابعی برای مطالعه معرفی گردید.

آخرین ویرایش۲۸ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :