نشست علمی-فناوری طلوع با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد

۰۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۵۷۴۱ اخبار دانشکده
این نشست یک روزه توسط "گروه پژوهشی تولید و کاربرد پرتوها و انرژی چگالی بالای هیدورژنی" و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و پردیس علوم پایه پنج شنبه ۴ آذر ۱۴۰۰ بصورت مجازی برگزار شد و مورد استقبال پژوهشگران و متخصصین قرار گرفت.
نشست علمی-فناوری طلوع با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد

در این نشست علمی-فناوری تعدادی از پژوهشگران و متخصصین از سراسر کشور در حوزه پژوهشی "همجوشی سرد و واکنشهای هسته ای انرژی پایین" به عنوان امکان جدیدی برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر به ایراد سخنرانی پرداختند و در این زمینه به بحث و تبادل نظر پرداختند. دبیر علمی این نشست دکتر محمدمهدی فیروزآبادی مدیر گروه پژوهشی "گروه پژوهشی تولید و کاربرد پرتوها و انرژی چگالی بالای هیدورژنی"، دبیر اجرایی نشست دکتر نازیلا دیوانی از اعضای این گروه پژوهشی، رئیس جلسه بخش سخنرانی های صبح دکتر ابراهیم اصولی رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین و رئیس جلسه بخش سخنرانی های عصر دکتر حسین ذکی استادیار و پژوهشگر این حوزه از دانشگاه امام حسین (ع) بودند. در ابتدای نشست دکتر نجفی معاون پژوهشی دانشگاه و سپس دکتر غلامی رئیس پردیس علوم پایه ضمن خوشآمدگویی به حاضرین در نشست به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

آخرین ویرایش۰۶ آذر ۱۴۰۰