جلسه هماهنگی چگونگی فعالیت های واحد مشاوره و توانمندسازی دانشکده فنی فردوس با حضور معاون دانشجویی و رئیس دانشکده فنی فردوس

این جلسه با هدف تعیین چگونگی فعالیت های واحد مشاوره و توانمندسازی دانشکده فنی فردوس با حضور معاون دانشجویی دانشگاه (دکتر موسوی)، رئیس دانشکده فنی فردوس (دکتر تورانی) رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی (دکتر صمدیه) و کارشناسان مرکز در تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر صـمدیه، رئیس مرکز مشاوره، ضـمن تشـکر ازهمکاری و پشتیبانی معاون دانشـجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر موسوی گزارشی از فعالیت های مرکز مشاوره و شعب ان ارائه دادند و پیشنهاد کردند دانشجویان آن دانشکده مستقیما تحت پوشش مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند قرار بگیرند تا علاوه بر مشاوره های فردی، برنامه های مرتبط با سلامت روان، مانند طرح های همدلی و احوالپرسـی، تعامل با خانواده، پایش سلامت روان، دوره های آموزشی، رصد وضعیت تحصیلی و ... در مورد دانشجویان این دانشکده انجام شود.

در ادامه دکتر تورانی (رئیس دانشکده فنی فردوس) نیز در سخنان خود به فعالیت های دانشکده و مسائل مربوط به امور مشاوره اشاره داشتند.

آقای دکتر موسوی نیز با توجه به فعالیت های مرکز مشاوره خواستار ارتباط و هماهنگی بیشتر شعب مشاوره گردیدند.

در پایان با بخشی از راهکارهای ارائه شده موافقت گردید.

نظر شما :