برگزاری وبینار نظم در امور تحصیلی

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۴ کد : ۱۴۸۴۳ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار نظم در امور تحصیلی با تدریس سرکار خانم راضیه ملکوتی در روز شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

وبینار با تعریف هنر مدیریت زمان آغاز گردید و از دانشجویان خواسته شد تا نظر خود را در ارتباط با هنر مدیریت زمان بیان کرده، سپس  به تعریف مدیریت زمان  و عوامل مهم در آن بر شمرده شدند.

پس از آن به بیان عوامل بازدارنده مدیریت زمان (سارقین زمان) پرداخته شد و از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا عوامل بازدارنده در مدیریت زمان یا سارقین زمانی را که تجربه کردند بیان کنند.

در اواسط وبینار خودنظم‌بخشی مورد بررسی قرار گرفت و به تکنیک‌های ضروری مدیریت زمان شامل قانون 20-80، تکنیک GTD و تکنیک POMODORO اشاره شد. پس از آن چک لیست هدف‌گزینی، تعیین هدف ، فرایند هدف‌گذاری و تعیین خواسته‌ها بررسی شدند و در ادامه راهکارهایی برای هدف‌گذاری بیان شدند.

سپس ارزش‌ها و اهداف به طور کامل تشریح گردید و نکاتی در خصوص تعیین اهداف مطرح شدند. همچنین ماتریکس آیزنهاور توضیح داده شد.

در پایان فعالیت شماره 1 (هدف من در زندگی) توضیح داده شد و به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

نظر شما :