مراسم بزرگداشت شمس الدین محمد شیرازی «حافظ» در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

مراسم بزرگداشت شمس الدین محمد شیرازی «حافظ» در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و همکاری انجمن ادبیات، کانون گویندگی واجرا، کانون شعر و ادب، انجمن استادان زبان و ادب فارسی شعبه خراسان جنوبی و گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند مراسم بزرگداشت شمس الدین محمد شیرازی «حافظ» را برگزار نمود.

این مراسم به صورت مجازی، روز سه شنبه 20 مهر ماه 1400 با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب و اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه برگزار شد سخنرانی دکتر سید مهدی رحیمی، دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی و خانم دکتر زینب نوروزی، دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی،. شعر خوانی و پخش کلیپ از بخش های مهم این مراسم بود.

همه ساله ۲۰ مهرماه روز بزرگداشت شمس الدین محمد شیرازی شاعر و حافظ قرآن، متخلص به حافظ و معروف به لسان الغیب از بزرگترین شاعران غزل سرای ایران و جهان است.

جهت مشاهده و دریافت اخبار کامل این مراسم لطفا کلیک کنید.