برگزاری سی و سومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۴۴۷۲ اخبار دانشکده

سی و سومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 1400/06/29 ساعت 13 به صورت مجازی برگزار گردید.

در آغاز این جلسه که با حضور اعضای شورا برگزار گردید، دکتر شهیدی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن اشاره به برگزاری اولین همایش ملی فناوری‌های نوین در محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد کرونا و محیط زیست درروز چهارشنبه ۲۴ شهریورماه توسط دانشگاه بیرجند، بیان داشتنددر شـرایطی که فعالیت های انسان لطمات جبران ناپـذیری به محیط زیست وارد کرده است، طبیعتا رویه ای برای دستیابی به توسـعه پایـدار که بتوان در چارچوب آن منابع محـدود و غیرقابل جایگزین را مدیریت کرد، امری لازم و اجتناب ناپـذیر قلمداد می شود. ارائه سـخنرانی های کلیدی و مقالات ارزشمند در این همایش علاوه بر ایجاد زمینه های لازم برای حفظ محیط زیست، سـبب معرفی استان خراسان جنوبی نیز گردید و سپس از زحمات آقای دکترمحمدرضا رضایی به عنوان دبیر همـایش، آقای دکتر محمود حاجیانی به عنوان دبیر علمی همایش، خـانم دکتر الهام یوسـفی روبیات به عنوان دبیر اجرایی همایش و سایر عوامل و دست انـدرکاران برگزاری این همایش ارزشـمند، تقـدیر و تشـکر کردند. .

در ادامه جلسه موارد آموزشی توسط دکتر خاشعی معاون آموزشی پردیس به بحث تبادل نظر گذاشته شد، و در پایان دکتر حاجیانی ضمن تشکر از همه عوامل برگزاری اولین همایش ملی فناوری‌های نوین در محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد کرونا و محیط زیست و اشاره به رقم بالای مقالات رسیده به دبیرخانه این همایش بیان داشتند که دبیرخانه دائمی این همایش نیز توسط خانم دکتر یوسفی روبیات در دانشگاه بیرجند از این پس به فعالیت خود در این زمینه ادامه خواد داد.

آخرین ویرایش۳۰ شهریور ۱۴۰۰