برگزاری سی و دومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۴۳۰۲ اخبار دانشکده

سی و دومین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 15 شهریور ماه 1400 ساعت 12:15  به صورت مجازی برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور اعضای شورا برگزار گردید، دکتر شهیدی رئیس دانشکده کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست موارد مهم و قابل توجه را یادآوری و اطلاع رسانی کردند و بیان داشتند طبق مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه مورخ 1400/06/10 مطابق ضوابط آیین نامه اجرایی تحقیقاتی پسا دکتری گروههای آموزشی هر چه سریعتر تا تاریخ 1400/06/18رشته هایی که واجد شرایط و متقاضی جذب پژوهشگر پسا دکتری هستند را به حوزه پژوهشی اعلام نمایند تا در فرخوان عمومی اطلاع رسانی شود.همچنین گروهها در اعلام تعداد ثبت نام شده ها در مقطع دکترا سریعتر اقدام نمایند تا در اسرع وقت به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال شود.

در ادامه آقای دکتر خاشعی معاون آموزشی ، در بخش موارد آموزشی به مبحث انتخاب واحد دانشجویان و معرفی اساتید راهنمای کارشناسی اشاره کردند و  بر حضور کارشناسان آموزشی و مدیران گروهها در این ایام جهت پاسخگویی و راهنمایی دانشجویان تأکید کردند همچنین در مورد تمدید سنوات دانشجویان ارشد و دکتری نیز موارد را بیان کردند و پروپوزالهای دانشجویان نیز در این بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در بخش پژوهشی نیز آقای دکتر حاجیانی مسئول امور پژوهشی توضیحات مبسوطی در خصوص طرح تمام وقت ویژه اعضای هیأت علمی ارائه دادند.طرحهای پژوهشی نیز در این بخش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان نیز دکتر غیاثی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت در خصوص تغییر محل فرصت مطالعاتی ارتباط با صنعت دکتر خیاط از مرکز دانشگاهی خراسان جنوبی به شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی (خوشه خشکبار، زرشک و عناب) و همچنین گزارش اتمام موفق برگزاری کارگاه جیره نویسی دام و طیور با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای توسط ایشان و دکتر حسینی واشان اشاره کردند.