اسامی برگزیدگان مسابقه مجازی «مفهوم دفاع از دیدگاه قرآن کریم» اعلام شد.

مسابقه اینترنتی «مفهوم دفاع از دیدگاه قرآن کریم» که به همت امور دینی و قرآنی و کانون های قران پژوهان و حماسه و دفاع دانشگاه بیرجند، با هدف آگاهی بخشی و توجه به مفاهیم برجسته قرآن کریم و بویژه این نکته که قرآن کریم و دین مبین اسلام مسائل اخلاقی و انسانی را حتی در خشونت بارترین صحنه های زندگی یعنی میدان جنگ نادیده نگرفته و همه جا قهر را با لطف و خشونت را با رحمت، عجین ساخته و به یقین حکومت اسلامی باید این آداب را که اثر عمیقی در طرز قضاوت بیگانگان از اسلام دارد و می تواند وسیله ای برای جلب توجه آنان و بازنگری درباره ی اسلام شود به کار گیرد.

امیدواریم، که سلسله مسابقاتی که توسط این حوزه برگزار گردیده است مورد استفاده شرکت کنندگان بهویژه افرادی که همراه همیشگی مسابقات حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هستند قرار گرفته باشد. ضمن تشکر از همراهی همه عزیزان، سامانه پیامکی (10005612502123)  و یا شماره تماس  31025712 -056، منتظر شنیدن راهنمایی، انتقادات  و پیشنهادات سازنده شما بزرگواران می باشد.

ضمناً، در مجموع 41 نفر در این مسابقه شرکت نمودند که 19 نفر از کارکنان و 22 نفر از دانشجویان دانشگاه بودند.

اسامی برگزیدگان این مسابقه به شرح دیل اعلام می گردد:

در بخش کارکنان:

1- آقای جواد آشوری ( سازمان مرکزی)

2- خانم بتول شاعر(معاونت فرهنگی و اجتماعی)

در بخش دانشجویی:

1- آقای بیژن هوشمند مقدم( دانشجوی رشته علوم ورزشی  دانشگاه)

2- خانم فاطمه رازقی(دانشجوی رشته فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه)