نشست مشترک علمی بین پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی و دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست، که آقای دکتر محمد علی ناصری، رئیس محترم پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی، ریاست محترم دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی جناب آقای دکتر علی عسگری و آقایان مهندس اکبری، مدیر پارک علم و فناوری بیرجند؛ مهندس ساجدی مدیر مؤسسات پارک و آقای حاجی رضایی مدیر روابط عمومی پارک حضور داشتند، چالش‌­های ارتباط بین  علوم انسانی و رفتاری با پارک علم فناوری مطرح شد و از اعضاء هیأت علمی دانشگاه نیز جناب آقای دکتر محمد علی رستمی­ نژاد، دکتر محسن آیتی، دکتر میترا راستگو مقدم و سرکار خانم سیما قرآنی سیرجانی دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه به بیان دیدگاه و چالش­های پیش­رو پرداختند. در پایان مقرر شد یک استارت آپ با موضوع علوم انسانی برای شناسایی ایده­‌ها در سطح استان برگزار و دانشگاه و پارک علم و فناوری استانی حمایت­‌های لازم را برای انجام هر چه بهتر این استارت آپ انجام دهند.

photo 2017 11 28 14 00 28