به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می‌رساند آزمایشگاه روانشناسی دانشکده از این تاریخ به بعد برای امانت آزمون‌ها و پرسشنامه‌ها به صورت زیر اقدام ‌می‌نماید.
با مراجعه به قسمت آزمایشگاه‌ها در سایت دانشکده علوم تربیتی، از آزمون‌ها و پرسشنامه‌ها اطلاع یابید و در صورت موجود بودن آزمون یا پرسشنامه درخواستی، ایمیلی شامل شناسه آزمون یا پرسشنامه (براساس راهنمای آزمونها در سایت) و نام آزمون به همراه شماره دانشجویی به پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنید تا در اسرع وقت پرسشنامه درخواستی شما ارسال گردد.
لازم به ذکر است آزمون‌هایی که در راهنمای آزمون‌ها در سایت با ستاره مشخص شده است دارای ابزار می‌باشد که لازم است با هماهنگی قبلی در روزهای دوشنبه ساعت 10-12 مراجعه و دریافت نمایید.

با سپاس

آزمایشگاه روانشناسی