جلسه آشنایی با المپیاد علمی با حضور دکتر رهنما مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، اعضای هیئت‌علمی گروه علوم تربیتی و نفرات برتر المپیاد علمی سال‌های قبل سرکار خانم اکرم غلامی و آقای حسین فلاحی در محل سالن شهید بهشتی پردیس شهدا برگزار شد. در این سمینار ابتدا دکتر آیتی ریاست دانشکده ضمن خوش‌آمد گویی به حاضران در جلسه، در خصوص حمایت از دانشجویان و فراهم کردن منابع مورد نیاز برای دانشجویان قول مساعد دادند. دکتر پورشافعی مدیر گروه علوم تربیتی ضمن تشکر بابت برگزاری سمینار از برگزاری کلاس‌های تقویتی جهت آمادگی بیشتر در المپیاد علمی خبر دادند. سپس دکتر رهنما ضمن تشکر و ابراز امیدواری از برگزاری این سمینار به‌عنوان اولین سمینار آشنایی با المپیاد علمی در سطح دانشگاه به بیان ایراداتی در خصوص شرایط و مسائل مختلف المپیاد علمی پرداختند. در پایان هم نفرات برتر المپیاد تجارب و یافته‌های خودشان را به حاضران انتقال داده و به پرسش‌های حاضران در خصوص المپیاد پاسخ دادند.

akss

akks